Događanja

Redovni stručni sastanci Klinike za ortopediju
Svakog zadnjeg petka u mjesecu u 08.10 sati, Klinika za ortopediju, Šalata 7, Zagreb.
Stručni voditelj: izv.prof.prim.dr.sc.Tomislav Đapić,dr.med.
Sastanci su bodovani prema pravilniku Hrvatske liječničke komore, tj. 3 boda za slušače i 4,5 boda za predavače.
Predavanja i handout-e prošlih predavanja možete pronaći u rubrici Arhiva.

Predavanja na predstojećim sastancima

Petak, 22. veljače 2019.
-Ivan Levaj, dr.med, dr.sc. Ivan Bohaček, dr.med.: Pluripotenetne mezenhimalne matične stanice, primjena u ortopediji i traumatologiji


Teme slijedećih sastanaka su : ožujak ARTROEREIZA, travanj TRIBOLOGIJA ENDOPROTEZA KUKA, svibanj Skup u spomen na Božidara Špišića 4. svibnja 2019. “SKOLIOZE” ,lipanj HALLUX RIGIDUS


Skup u čast Božidaru Špišiću

Klinika za ortopediju Kliničkog bolničkog centra i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatsko udruženje ortopeda i traumatologa i Hrvatsko društvo za dječju ortopediju Hrvatskog liječničkog zbora i ove će godine, u sklopu dana Klinike za ortopediju organizirati tradicionalni Skup u čast Božidaru Špišiću, utemeljitelju ortopedije u Hrvatskoj. Skup će se održati 4. svibnja 2019. u dvorani Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu „Miroslav Čačković“. Tema Skupa će biti: Skolioze ″.

Program

9. tečaj ″ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA SUSTAVA ZA KRETANJE U DJECE I ADOLESCENATA″

Poštovane kolegice i kolege, dame i gospodo Katedra za ortopediju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatsko društvo za dječju ortopediju Hrvatskog liječničkog zbora će u petak i subotu dana 17. i 18. svibnja 2019.g., u predavaonici i radilištima Klinika i Katedre za ortopediju Medicinskog fakulteta u Zagrebu Šalata 7, s početkom u 9 h u petak 17. svibnja 2019. organizirati 9. tečaj po redu pod naslovom ″ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA SUSTAVA ZA KRETANJE U DJECE I ADOLESCENATA″.

Program

Novosti

Od dana 31. prosinca 2008. godine novi Predstojnik Klinike za ortopediju KBC Zagreb je prof.dr.sc. Domagoj Delimar, prim.dr.med.